ΑΝΑΖΗΤΗΣΤΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΥΜΗΤΤΟΣ

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

ΕΚΟ ΑΠΟΣΤΟΛΙΔΗΣ

Διεύθυνση: Σμύρνης & Κοτυώρων
Επικοινωνία: 210 7610345
Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ

Η ΕΚΟ ΑΠΟΣΤΟΛΙΔΗΣ βρίσκεται στον Υμηττό, πίσω από την πλατεία Δημαρχείου.  Προμηθευτές πετρελαίου θέρμανσης από το 1980, όχι μόνο για τον Υμηττό αλλά και για τις γύρω περιοχές, είναι οι φίλοι-συνεργάτες της περιοχής.

Επιπλέον από 2011 λειτουργεί και σαν και πρατήριο καυσίμων και πλυντήριο αυτοκινήτων.

Εχουν την επίσημη πιστοποίηση της ΕΚΟ, της εταιρίας – κολοσσού των υγρών καυσίμων, θέρμανσης και κίνησης, ανταγωνιστικό πλεονέκτημα τόσο στην ποιότητα όσο και στην πιστότητα των υπηρεσιών.

Η ΕΚΟ ΑΠΟΣΤΟΛΙΔΗΣ εγγυάται  την απόλυτη ευχαρίστηση του καταναλωτή:  γρήγορη, φιλική και αξιόπιστη εξυπηρέτηση, προσιτές τιμές και υψηλή ποιότητα. 

Με την εμπειρία των 38 ετών παρουσίας στο χώρο, είναι σε θέση να προσφέρει τις καλύτερες και πιο συμφέρουσες λύσεις, με έμφαση ειδικότερα στο πετρέλαιο θέρμανσης, που είναι σημείο των καιρών. 

Με μέλημα το συμφέρον του πελάτη, αξιολογεί τη συνολική κατανάλωση  και προετοιμάζει ένα σχέδιο προϋπολογισμού προσαρμοσμένο στις ανάγκες του κάθε νοικοκυριού, επιχείρησης ή επαγγελματικού χώρου, προκειμένου να εξασφαλιστούν οι ανάγκες θέρμανσής τους.

Οι άνθρωποί της είναι πάντα κοντά σε οποιαδήποτε θέμα μπορεί να προκύψει για να το λύσουν άμεσα και σωστά.

Η εταιρία λειτουργεί καθημερινά 06:00-22:00 καθώς και τις Κυριακές 07:00-19:00 και εξυπηρετεί όλα τα σημεία της Αττικής.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟ ΥΛΙΚΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ