ΑΝΑΖΗΤΗΣΤΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΥΜΗΤΤΟΣ

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Διεύθυνση: Κωνσταντινουπόλεως 23 172 37
Επικοινωνία: 210 7610079
Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ

To ΖΟΟ FAMILY  βρίσκεται κοντά στην κεντρική πλατεία του Υμηττού.  Είναι από τα  αγαπημένα «στέκια» σε ότι αφορά τα κατοικίδια, καθώς διαθέτει ότι χρειάζεται για τη φροντίδα τους.

Επιπλέον όμως, και σημαντικότερο, διαθέτει εμπειρία, γνώση και αγάπη των ιδιοκτητών του για τα ζώα, είναι εμφανές από την πρώτη επαφή μαζί τους.   Και αυτό είναι τελικά το δυνατό σημείο που κάνει τη διαφορά και έχει αξία.

Η Σάντυ και ο Γιώργος είναι άνθρωποι που αγαπούν να φροντίζουν τα ζώα.  Αντιλαμβάνονται τη διάθεσή τους, την υγεία τους, την καλή σωματική και ψυχική τους κατάσταση και συμβουλεύουν τα καλύτερα για τη σωστή διαβίωσή τους , τη φροντίδα τους και φυσικά τη συγκατοίκηση στο σπίτι. 

Το ZOO FAMILY δεν είναι απλά ένα pet shop,  είναι ένας χώρος όπου θα βρείτε προϊόντα και υπηρεσίες για το ζωάκι σας και για τη δική σας διευκόλυνση. 

  • Τροφές και συμπληρώματα, προκειμένου να καλύπτονται πλήρως οι διατροφικές ανάγκες του ζώου.
  • Τα απαραίτητα για την καθημερινότητα αξεσουάρ λουράκια, κρεβατάκια, σπιτάκια, ρουχαλάκια.
  • Υπηρεσίες πανσιόν, με αγάπη και φροντίδα, πολύτιμη λύση σε κάποιες περιπτώσεις.
  • Περιποίηση και grooming, με τεχνική και υπομονή, χωρίς φάρμακα, για καθαρά και όμορφα ζωάκια. Με ραντεβού για να έχουμε το καλύτερο αποτέλεσμα.

Επιπλέον, είναι γνωστή η βοήθεια του καταστήματος η βοήθεια και η στήριξη στις προσπάθειες φροντίδας και σίτισης αδέσποτων και ταλαιπωρημένων ζώων, και η συμμετοχή του στις διάφορες φιλοζωικές εκδηλώσεις.

Το ΖΟΟ FAMILY είναι πάντα κοντά στα ζώα και στους ιδιοκτήτες του!

ZOO FAMILY

Κωνσταντινουπόλεως 23 17237 Αθήνα

τ.: 210 7610079

Facebook: Zoo Family Petshop

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟ ΥΛΙΚΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ

ΧΑΡΤΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ