ΑΝΑΖΗΤΗΣΤΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΥΜΗΤΤΟΣ

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Διεύθυνση: Κωνσταντινουπόλεως 16
Επικοινωνία: 210 7626418
Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ

 «…μες στα θερινά τα σινεμά..»  Το θερινό σινεμά έχει μια μαγεία, έναν ρομαντισμό.  Και εδώ στον Υμηττό έχουμε τη χαρά να έχουμε έναν από τους πλέον κλασσικούς θερινούς κινηματογράφους της Αθήνας, σήμα κατατεθέν της γειτονιάς μας, το cine Αμύντας.   

Αυτός ο ιστορικός κινηματογράφος έχει πάρει το όνομά του από τον πατέρα του Φιλίππου του Β’ και παππού του Μεγάλου Αλέξανδρου και είναι συνυφασμένος με τον ομώνυμο Αθλητικό Όμιλο του Υμηττού.

Κάθε καλοκαίρι ο αγαπημένος κινηματογράφος ανοίγει την αυλή του για να μας υποδεχθεί με ωραίες ταινίες και να μας χαρίσει όμορφες βραδιές.  Όμορφος χώρος, περιποιημένος και ζεστός.  Οι κόκκινες,  κλασσικές «κινηματογραφικές»  καρέκλες  μας  ξυπνούν παλαιότερες αναμνήσεις  και αμέσως μας φτιάχνουν τη διάθεση για κινηματογραφικά ταξίδια.   Επιπλέον, η ιστορία του, δημιουργεί μια αίσθηση οικειότητας και θαλπωρής που τελικά απολαμβάνεις την ταινία  «σαν στο σπίτι σου».

Το cine Αμύντας λειτουργεί στον Υμηττό από το 1963, ενώ το 1989 πέρασε στα χέρια της οικογένειας Γκαραβέλου.  Η οικογένεια, τον αγκάλιασε και με αγάπη και μεράκι έχει καταφέρει να το διατηρήσει μέχρι και σήμερα για να μας προσφέρει ωραία καλοκαιρινή διασκέδαση.   Με τις καλύτερες καλοκαιρινές ταινίες επιλογής για κινηματογραφική απόλαυση.   Επίσης, διαθέτει στεγασμένο χώρο για περίπου 80 άτομα, έτσι μπορεί να αντιμετωπίσει τις ελαφριές  καλοκαιρινές ή φθινοπωρινές μπόρες.

Κάθε Δευτέρα, προβάλει μια παιδική ταινία για να γνωρίζουν και να απολαμβάνουν και τα μικρά παιδιά θερινό σινεμά.   Υπάρχει η δυνατότητα πραγματοποίησης παιδικών πάρτυ, πριν τις προβολές, το απόγευμα.

Ο κινηματογράφος ανοίγει κάθε χρόνο γύρω στον Μάϊο μόλις το επιτρέψει ο καιρός, και λειτουργεί μέχρι και τον Σεπτέμβριο.   Με 2 προβολές, μια απογευματινή και μια βραδινή.   Αλλάζει πρόγραμμα κάθε Πέμπτη. 

Για οποιαδήποτε πληροφορία μπορείτε να καλέσετε τον κινηματογράφο, και οι άνθρωποί του θα σας εξυπηρετήσουν άμεσα!

 

 

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟ ΥΛΙΚΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ