ΑΝΑΖΗΤΗΣΤΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΥΜΗΤΤΟΣ

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

EVANGELIDIS SCHOOL OF LANGUAGES

Διεύθυνση: Λ. Σμύρνης 27 172 37
Επικοινωνία: 210 7622418
Email: www.facebook.com/evangelidisschools

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ

Το «Κέντρο Ξένων Γλωσσών Ευαγγελίδης» ιδρύθηκε το 1997 από τον Αντώνη Ευαγγελίδη και την Εύα Ευαγγελίδου. Και οι δύο καθηγητές γερμανικών, με σπουδές και πολυετή παραμονή στο εξωτερικό δημιούργησαν ένα σχολείο ευρωπαϊκών προδιαγραφών, σε ένα σύγχρονο περιβάλλον, με μοντέρνους τρόπους διδασκαλίας ( διαδραστικοί πίνακες, Internet, χρήση Tablet κλπ).  Συνεργασίες με πανεπιστήμια του εξωτερικού, τα οποία επισκεπτόμαστε συχνά στις εκδρομές μας επίσης συμβάλλουν στην αλλαγή εκπαιδευτικής, και όχι μόνον, νοοτροπίας των μαθητών μας.

Κεντρική μας φιλοσοφία: η ποιότητα στην εκπαίδευση των παιδιών μας πρέπει να είναι το «αδιαπραγμάτευτο όριο». Τι σημαίνει αυτό;

Απαιτούμενος χρόνος για αφομοίωση των γνώσεων,  αμείωτο ενδιαφέρον και επιμόρφωση των δασκάλων, διδασκαλία που κεντρίζει το ενδιαφέρον και μαθαίνει στο παιδί να χρησιμοποιεί τις γνώσεις του και όχι απλά να παπαγαλίζει, διαπροσωπική σχέση και συνεργασία με γονείς και παιδιά, αντιμετώπιση του κάθε μαθητή ως ξεχωριστή οντότητα, ενδιαφέρον των έμπειρων εκπαιδευτικών μας για τα παιδιά και την πρόοδό τους.

Η σταθερά υψηλού επιπέδου ποιότητας  εκπαίδευση, λοιπόν, που μας χαρακτηρίζει εδώ και πολλά χρόνια, αλλά και το γεγονός ότι όλοι οι συνεργάτες αποτελούν εδώ και χρόνια σταθερά μέλη της οικογένειας του Σχολείου μας έχουν ως αποτέλεσμα τα υψηλότατα ποσοστά επιτυχίας σε όλες τις εξεταστικές! Έτσι και κατά τις Εξεταστικές Μαίου-Ιουνίου 2017 και 2018 όπου οι μαθητές μας πέτυχαν το απόλυτο:
100% επιτυχία στις εξετάσεις Β2 (Lower) και Γ2 (Proficiency) Αγγλικών!
100% επιτυχία στις εξετάσεις Α1, A2, B1, Β2 Γερμανικών!

 Μαζί με τη Σχολή Μωραΐτη το Κέντρο μας αποτελεί τον κύριο φορέα του ÖSD, της διεθνώς αναγνωρισμένης πιστοποίησης της γερμανικής γλώσσας από το Αυστριακό κράτος (www.osd.gr) στον ελλαδικό χώρο.         

Πραγματικά περήφανοι για αυτή τη συνεργασία και για τα ήδη 21 χρόνια επιτυχιών σας δίνουμε την ευκαιρία να «ζήσετε τη γλώσσα» και   προσφέρουμε 50% έκπτωση στα Γερμανικά σαν δεύτερη ξένη γλώσσα και την πρώτη τάξη γερμανικών ΔΩΡΕΑΝ,  καθώς και ειδικές προσφορές σε μικρά αδελφάκια, ανέργους και φοιτητές.

ΚΕΝΤΡΟ ΞΕΝΩΝ ΓΛΩΣΣΩΝ ΕΥΑΓΓΕΛΙΔΗΣ

Λ.Σμύρνης 27 17237 Υμηττός

2107622418

www.evaggelidis.gr

www.facebook.com/evangelidisschools

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟ ΥΛΙΚΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ