ΑΝΑΖΗΤΗΣΤΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΥΜΗΤΤΟΣ

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

ΜΑΝΟΥΣΟΣ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ

Διεύθυνση: Παπαστράτου 7
Επικοινωνία: 210 7627888
Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ

«Εχουμε παράδοση στις γεύσεις, στα χρώματα και στα αρώματα του τόπου μας.  Η πείρα μας στο εμπόριο ειδών διατροφής, μας έχει διδάξει την αξία της ικανοποίησης των πιο υψηλών απαιτήσεων και επιθυμιών.  Η φιλοσοφία μας είναι ν'  αντιμετωπίζουμε τη διατροφή ως μια αξία πολύτιμη για τη ζωή του κάθε ανθρώπου. Με γνώμονα τη σωστή και ποιοτική διατροφή , αλλά και σεβασμό στις επιθυμίες του καταναλωτή, αναζητούμε συνεχώς τα εκλεκτότερα προϊόντα από τηΚρήτη και από την υπόλοιπη Ελλάδα. Στόχος μας είναι να φέρουμε σε κάθε σπίτι τις γεύσεις και τα αρώματα της Ελληνικής γης.»

 Αυτό λέει η φιλοσοφία των ανθρώπων της ΜΑΝΟΥΣΟΣ, της εταιρίας που εμπορεύεται, διανέμει και πουλά παραδοσιακά προϊόντα από την Κρήτη και από όλη την Ελλάδα.

 Τα παραδοσιακά προϊόντα ΜΑΝΟΥΣΟΣ έχουν χρόνια παρουσίας στον Υμηττό.  Τόσο η χονδρική όσο και το κατάστημα είναι πηγή γεύσης, απόλαυσης και παράδοσης για τους κατοίκους.

 Το κατάστημα βρίσκεται πάνω από την κεντρική πλατεία.  Εκεί διατίθενται όλα τα προϊόντα παραγωγής ΜΑΝΟΥΣΟΣ, εκλεκτά παξιμάδια, μέλι, κρασί, λάδι. Προϊόντα παρασκευασμένα παραδοσιακά, με τα καλύτερα υλικά και πρώτες ύλες.  Επιπλέον, θα βρείτε πολλά παραδοσιακά προϊόντα από την Κρήτη και την υπόλοιπη Ελλάδα.  Πλούσια ράφια, και ψυγεία γεμάτα με τα καλύτερα, επιλεγμένα ποιοτικά προϊόντα Κρήτης.  Ζυμαρικά, τυριά, σπεσιαλιτέ, εδέσματα, βότανα. Εκτός όμως από τις γεύσεις και την ποικιλία, θα βρείτε και ζεστή υποδοχή, χαμόγελο και εξυπηρέτηση.  Γνώστες του αντικειμένου προτείνουν τα καλύτερα για την κουζίνα και πολύτιμες συμβουλές. 

Στην ιστοσελίδα www.manousos.com.gr παρουσιάζονται αναλυτικά όλα τα προϊόντα, το σύστημα διαχείρισης ποιότητας και η διανομή. 

Ο ΜΑΝΟΥΣΟΣ είναι πάντα κοντά σας για να σας χαρίσει γεύση και παράδοση!

ΜΑΝΟΥΣΟΣ ΜΕΓΑΛΑΚΑΚΗΣ

ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΑ ΤΡΟΦΙΜΑ

ΕΚΛΕΚΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΚΡΗΤΗΣ

Παπαστράτου 7 Υμηττός 17237

210 7627888

www.manousos.com.gr

 

 

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟ ΥΛΙΚΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ