ΑΝΑΖΗΤΗΣΤΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΥΜΗΤΤΟΣ

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Διεύθυνση: Κωνσταντινουπόλεως 16
Επικοινωνία: 210 7625543

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ

Το ΣΠΙΤΙΚΟ βρίσκεται στον Υμηττό εδώ και 30 χρόνια.  Παρότι, όπως δηλώνει και το όνομά του είναι το ζαχαροπλαστείο της γειτονιάς  που αγαπούν και ξέρουν όλοι, τα τελευταία ειδικά χρόνια η φήμη του έχει διαδοθεί, χάρη στις εξαιρετικές δημιουργίες του και στη ζεστή προσωπικότητα των ιδιοκτητών.

Είναι το κλασσικό παραδοσιακό ζαχαροπλαστείο, που ξεκίνησε από τους παλαιότερους της οικογένειας.  Με τη φιλοσοφία του χειροποίητου και αυθεντικού προϊόντος, συνεχίζει μια μακρά πορεία ποιότητας.

Οι άνθρωποι  του ΣΠΙΤΙΚΟΥ είναι πάντα κοντά σας για να σας προσφέρουν τα καλύτερα.  Η αγάπη τους για την αγνότητα ήταν εκείνη που τους ώθησε στην απόφαση να συνεχίσουν ακόμα και μετά από 30 χρόνια, το παραδοσιακό ύφος και στυλ. 

Επιλέγουν οι ίδιοι τα υλικά παρασκευής.   Για τα γλυκά και τις τούρτες δεν χρησιμοποιούν τίποτε έτοιμο από την αγορά.  Επιλέγουν αγνές πρώτες ύλες, και παραδοσιακές μεθόδους παρασκευής.  Χαρακτηριστικό παράδειγμα το φημισμένο macaron που φτιάχνεται στο εργαστήριό τους. 

Και φυσικά όταν η παράδοση συναντά το μοντέρνο, γίνονται θαύματα…γλυκά και οπτικά.  Οι τρισδιάστατες τούρτες, άψογες τεχνικά, είναι τόσο εντυπωσιακές σε εμφάνιση που δεν θέλεις να τις χαλάσεις!  Οσο για τη γεύση, την επιλέγετε εσείς και απολαμβάνετε την τελειότητα της!

Ειδικά για τα γενέθλια διαμορφώνεται «γλυκό πακέτο» με θεματολογία, που μπορεί να περιλαμβάνει εκτός της τούρτας, επιπλέον γλυκά sticks, μπισκοτάκια, ή τα γλυκά δωράκια των παιδιών.

Στο ΣΠΙΤΙΚΟ θα βρείτε όλους τους τύπους γλυκών και γλυκισμάτων που αγαπούν τα ελληνικά σπιτικά.  Για την καθημερινότητα κουλουράκια, βουτήματα, κέικ, παγωτό, ενώ για τις ειδικές περιπτώσεις τούρτες, πάστες, γλυκίσματα, σιροπιαστά.

Για τις εξέχουσες περιπτώσεις βαφτίσεις και γάμους, προσφέρει ποικιλία επιλογών και γεύσεων, που θα μπορέσετε να δείτε στο κατάστημα.

Το ΣΠΙΤΙΚΟ είναι πάντα κοντά σας, ανοιχτό όλες τις ώρες για να γλυκάνει τη μέρα σας!

 

ΣΠΙΤΙΚΟ

Κωνσταντινουπόλεως 16 17237 Υμηττός

210 7625543

Facebook:  Ζαχαροπλαστείο Υμηττός

Υπεύθυνη: κυρία Ιωάννα Δημητρακοπούλου

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟ ΥΛΙΚΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ

ΧΑΡΤΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ