ΑΝΑΖΗΤΗΣΤΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΥΜΗΤΤΟΣ

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Διεύθυνση: Λ. Κωνσταντινουπόλεως 15
Επικοινωνία: 210 7629566

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ

ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΣ

Το κρεοπωλείο Αμερικάνος είναι πασίγνωστο, όχι μόνο στον Υμηττό αλλά σε όλη την Αττική.  Ένα κρεοπωλείο που ιδρύθηκε το 1997 από τα 2 αδέρφια –ελληνικότατης καταγωγής και όχι εξ’ Αμερικής..- και κατάφερε να εξελιχθεί σε ένα απόλυτα πετυχημένο κατάστημα. 

Την επιτυχία του φυσικά την οφείλει στην ποιότητά του, όλοι οι πελάτες ξέρουν το πάθος των ιδιοκτητών για να προσφέρουν το καλύτερο κρέας.

Επιπλέον όμως προσφέρει πολλές επιλογές αφού καθημερινά ετοιμάζεται μια μεγάλη ποικιλία παραδοσιακών παρασκευασμάτων, όπως σεφταλιές, κότσι, ρολό κοτόπουλο, μπουκίτσες κοτόπουλου, τηγανιά και άλλα πολλά, έτοιμα για μαγείρεμα ή ψήσιμο.   

Ο χώρος είναι απόλυτα καθαρός, «χειρουργείο» όπως συνηθίζεται να ονομάζονται αυτοί οι χώροι, άψογης υγιεινής και καθαριότητας. 

Ο «Αμερικάνος» έχει φίλους από όλο τον Υμηττό και όχι μόνο.  Με φιλοσοφία την ικανοποίηση και την ευχαρίστηση του πελάτη, εξυπηρετεί με εμπειρία, γνώση και φιλικότητα.

Να αναφέρουμε ότι έχει βραβευτεί για το άριστο φιλετάρισμά του αλλά και για την οικονομική διαχείριση προϊόντοςαπό το περιοδικό Meat Place.  

 

 

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟ ΥΛΙΚΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ

ΧΑΡΤΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ