ΑΝΑΖΗΤΗΣΤΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΥΜΗΤΤΟΣ

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Διεύθυνση: Γρηγορίου Κυδωνιών 21
Επικοινωνία: 697 378 4428

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ

Imittos Martial Arts.  Οι πολεμικές τέχνες στον Υμηττό

Το Tae Kwon Do ITF είναι η πιο δημοφιλής κορεάτικη πολεμική τέχνη και το εθνικό σπορ της Κορέας. Είναι μια από τις πιο διαδομένες και πλήρεις πολεμικές τέχνες παγκοσμίως και από το 2000 το αγωνιστικό κομμάτι της έγινε επίσημο ολυμπιακό άθλημα.

Στα Κορεάτικα,  Τάε σημαίνει «πόδι» ή «χτύπημα με το πόδι», Κουόν σημαίνει «χτύπημα με το χέρι» και Ντο σημαίνει «τρόπος ζωής» ή μυαλό. Επομένως Τάε Κουόν Ντο μπορεί να μεταφρασθεί ελεύθερα ως «Ο τρόπος να μάχομαι μόνο με το σώμα μου».

Βασική αρχή του Tae Kwon Do ITF είναι η πειθαρχία και η αυτοσυγκέντρωση, οι οποίες βοηθούν το άτομο να αποδώσει σωματικά, γι' αυτό και καλλιεργούνται συνεχώς στην προπόνηση από αυτούς που ασκούν την πολεμική τέχνη.

Αν και το Tae Kwon Do ITF το ξέρουμε ως ένα Άθλημα που δίνει έμφαση μόνο στα λακτίσματα, αν το ακολουθήσεις ως Πολεμική Τέχνη έχει απεριόριστα χτυπήματα με τα χέρια και πάρα πολλές τεχνικές αυτοάμυνας όπως ρίψεις και κλειδώματα.

Στο Imittos Martial Arts διδάσκονται όλα τα παραπάνω.  Οι δάσκαλοι μεταδίδουν όλη τους τη γνώση και τη τεχνική, παράλληλα με τη φιλοσοφία και την πειθαρχία που απαιτεί το άθλημα.  Ο κάθε μαθητής,  αντιμετωπίζεται από τον εκπαιδευτή ανάλογα με τις δυνατότητες και την ιδιοσυγκρασία του.  

Σε όλους όμως καλλιεργούνται το ίδιο οι βασικές αρχές του αθλήματος.  Η ευγένεια, η εντιμότητα, η επιμονή, ο αυτοέλεγχος, το ακατάβλητο πνεύμα.  

Ένα μέρος της  Σχολής είναι η συμμετοχή σε αγώνες προκειμένου να αναπτύσσεται και να εξελίσσεται ο αθλητής.  Έχει ήδη πολλές διακρίσεις στο ιστορικό της, που επιβεβαιώνουν την ποιότητά της.

Η Σχολή στεγάζεται σε  έναν χώρο  άνετο, ιδανικό για αποτελεσματική προπόνηση.    Πρόσφατα ανακαινισμένος, έχει χρησιμοποιηθεί και διαμορφωθεί όλη η έκταση έτσι ώστε τα μαθήματα να πραγματοποιούνται στις καλύτερες συνθήκες.