ΑΝΑΖΗΤΗΣΤΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΥΜΗΤΤΟΣ

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Διεύθυνση: Πλατεία Υμηττού 3 & Καισαρείας
Επικοινωνία: 210 7621880

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ

Tο PEACE OF MIND βρίσκεται στην κεντρική πλατεία του Υμηττού.  Είναι το μαγαζί – ορόσημο στο οποίο ο σημερινός Υμηττός –και η πλατεία- οφείλουν πολλά.

Πριν λίγα σχετικά χρόνια, το παλιό, εγκαταλειμμένο γωνιακό σπίτι, έδωσε τη θέση του σε έναν πολύ όμορφο, ζωντανό και ζεστό, με προσωπικότητα χώρο καφέ:  στο  Peace of Mind.  To καφέ αγαπήθηκε αμέσως από τον κόσμο, και παράλληλα άνοιξε το δρόμο στις υπόλοιπες επιχειρήσεις να ανανεωθούν και να ανακαινιστούν.  Ετσι, σήμερα μιλάμε για μια όμορφη πλατεία με ωραία μαγαζιά.

To Peace of mind δεσπόζει πάνω στην πλατεία.  Σε προνομιακό σημείο, ορατό από παντού, ιδανικό για όλες τις ώρες για καφέ ή ελαφρύ ποτό.  Είναι ένας χώρος καλαίσθητος, με συνδυασμό παστέλ χρωμάτων,  κρυφών φωτισμών, όπου η παραδοσιακή χειροποίητη ξυλόγλυπτη λεπτομέρεια συναντά το industrial στοιχείο και τον δυναμισμό του μετάλλου.  Το μπαρ είναι φτιαγμένο όλο στο χέρι. Το ξύλινο περιβάλλον decor, τα μινιμαλιστικά φώτα, το ψηφιδωτό με τις κυψέλες που καταλήγει στο πάτωμα... ατελείωτες λεπτομέρειες που ερεθίζουν το βλέμμα.

Το Peace of Mind συνδυάζει διαφορετικές τάσεις  και είναι ένας multi-culti χώρος που θα μπορούσε να σταθεί επάξια σε πολλές πόλεις του κόσμου. Είναι ένα ηλιόλουστο μαγαζί με θέα την Ακρόπολη στο κέντρο της Αθήνας.

Όλος ο κατάλογος στήθηκε επιμελώς, με μεράκι και μετά από πολλή σκέψη. Ξεχωρίζουμε τον cold brew καφέ και τα αντίστοιχα παραγόμενά του, το διαφορετικό πιάτο ημέρας που επιμελείται καθημερινά ο σεφ καθώς και τα μοναδικά signature cocktails.

Τα πρωινά κυριαρχεί η easy listening μουσική, ενώ μετά το μεσημέρι οι ήχοι ζωντανεύουν με γνωστές επιτυχίες. Ωστόσο, έχουν γίνει θεσμός μια σειρά από πάρτι, τα «Party like a Greek» τα οποία έχουν διαφορετικό θέμα κάθε φορά αναλόγως την περίσταση: Disco, 00’s, Winter Edition, Χριστουγεννιάτικο, Μασκέ κά.

Το μαγαζί αδιαμφισβήτητα ανέβασε το επίπεδο στην περιοχή του Υμηττού, όσον αφορά τόσο στην αισθητική όσο και στην ποιότητα των προϊόντων. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να ενισχυθεί η αναγνωρισιμότητα της περιοχής με πελάτες να μας επισκέπτονται από διάφορες περιοχές της Αττικής. Η κυκλοφορία στην περιοχή, όπως αντιλαμβάνεστε αυξήθηκε και ενδυναμώθηκε η ίδια η περιοχή. Επιπλέον, το Peace of Mind στέκει αρωγός σε τοπικές δράσεις, παρέχοντας απλόχερα βοήθεια και στήριξη σε διάφορα αιτήματα, πολιτιστικού και αθλητικού χαρακτήρα. 

Επισκεφθείτε  το και απολαύστε τον καφέ σας αλλά και τις γεύσεις του!

 

 

 

 

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟ ΥΛΙΚΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ

ΧΑΡΤΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ