ΑΝΑΖΗΤΗΣΤΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΥΜΗΤΤΟΣ

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

TO ΜΥΣΤΙΚΟ μουσικό μεζεδοπωλείο

Διεύθυνση: ΑΜΙΣΣΟΥ & ΑΝΔΡΕΑ ΛΕΝΤΑΚΗ 172 37
Επικοινωνία: 2107629905

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ

Ο απόλυτος χώρος διασκέδασης και ψυχαγωγίας στον Υμηττό.  Σταυροδρόμι όλων των ειδών της Ελληνικής μουσική:  έντεχνα, ροκ, παραδοσιακά ή μοντέρνα ακούσματα, φιλοξενούνται κατά καιρούς στο πάλκο του, χαρίζοντας στους Υμηττιώτες -και όχι μόνο- φίλους του, τη δυνατότητα να απολαύσουν καλή Ελληνική μουσική, χωρίς όρια και ετικέτες.

Αυτό  που το κάνει πραγματικά ξεχωριστό είναι το περίφημο λαϊκό πρόγραμμά του κάθε Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή από μέσα Οκτωβρίου έως και το Πάσχα.

Εξαιρετικοί, επαγγελματίες τραγουδιστές και μουσικοί, δημιουργούν κάθε σεζόν ένα από τα καλύτερα μουσικά προγράμματα στην Αθήνα.  Σε συνδυασμό δε με τα καταπληκτικά μεζεδάκια τους, το καλό κρασί και τις ιδιαίτερα λογικές τιμές του, το καθιστούν μια πολύ καλή επιλογή για τη βραδινή σας έξοδο, το οικογενειακό γιορτινό τραπέζι ή την όποια κοινωνική σας εκδήλωση.

Πέρα όμως από το γνωστό πια Μυστικό του χειμώνα, εδώ και 3 χρόνια λειτουργεί τα καλοκαίρια στην ταράτσα του ΦΟΥ το καλοκαιρινό Μυστικό, το γνωστό πια σε όλους μας «Μυστικό στην ταράτσα». Ένα καταπληκτικό bar restaurant σε ένα πανέμορφο περιβάλλον, με εξαιρετικά μεζεδάκια, ποτά και εκπληκτικές μουσικές επιλογές.

Είναι χαρακτηριστικό ότι ο χώρος αυτός, αγαπήθηκε από τις πρώτες κιόλας μέρες λειτουργίας του και γρήγορα έγινε σημείο αναφοράς για όλη την ευρύτερη περιοχή γύρω από τον Υμηττό.

Πόλος έλξης για τους φίλους του, οι καθιερωμένες πλέον live μουσικές βραδιές με εναλλακτικά σχήματα και είδη μουσικής που το μετατρέπουν σε μια καλοκαιρινή μουσική σκηνή, τη μοναδική ίσως στην Αθήνα.

Είτε χειμώνας λοιπόν, είτε καλοκαίρι, τόσο στη ζεστή ατμοσφαιρική σάλα του, όσο και στην πανέμορφη ταράτσα του το «Μυστικό» είναι εδώ και σας περιμένει!

Γνωρίστε το με την πρώτη ευκαιρία (εάν δεν το ξέρετε ήδη, και μπείτε κι εσείς στη μεγάλη ομάδα των φίλων του..πιστέψτε μας…αξίζει!

 

ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΜΟΥΣΙΚΟ ΜΕΖΕΔΟΠΩΛΕΙΟ

Αμισσού & Α. Λεντάκη Υμηττός

210 7629905

https://www.facebook.com/mystikorestaurant 

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟ ΥΛΙΚΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ