ΑΝΑΖΗΤΗΣΤΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΥΜΗΤΤΟΣ

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

NA MEINEI ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟ

Διεύθυνση: Κωνσταντινουπόλεως 38
Επικοινωνία: 2107627903
Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Website: Facebook Page

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ

Οραμα.  Σχέδιο.  Μεράκι.  Δημιουργία.  Αγάπη.  Στόχος.  Ονειρο.  Σύμπνοια.  Ετοιμοι.  Πάμε!

Όλα τα παραπάνω και άλλα πολλά που είχε ο καθένας σε μυαλό και ψυχή έγιναν πράξη και δημιουργία σε έναν παλιό, μα ταυτόχρονα (καθώς μεταμορφώθηκε) νέο χώρο, στην πλατεία του Δημαρχείου του Υμηττού.

Μια ομάδα ανθρώπων, ένωσε τις δυνάμεις του για έναν κοινό στόχο: να δημιουργηθεί ένας χώρος στον οποίο όλοι θα έχουν τη δυνατότητα να περάσουν όμορφα με συντροφιά και παρέα με τις ιδιαίτερες γεύσεις, τη μουσική και τη χαλαρή διάθεση, τα παραδοσιακά ποτά, την οικεία και ζεστή ατμόσφαιρα.

Απώτερος στόχος αυτού του εγχειρήματος είναι η αίσθηση συλλογικότητας να εμπνεύσει όλους τους ανθρώπους του χώρου, και έτσι η σκέψη να γίνει πράξη, η φαντασία δημιουργία, και η παρέα σύμπραξη, μέσα σε ένα περιβάλλον συνεργασίας, κοινωνικής ευαισθησίας, ισότητας και δικαιοσύνης.

Για’ αυτό επιλέξαμε και δημιουργήσαμε μια ΚΟΙΝΣΕΠ (Κοινωφελής Συνεταιριστική Επιχείρηση).  Γιατί μέλημά μας είναι η κοινωνία ανθρώπων, η ευκαιρία να συμπράττουμε, η έμπνευση να δημιουργούμε, με κριτήριο και κέντρο τον άνθρωπο και τις αρχές που οφείλουμε να διαφυλάσσουμε.

Σας περιμένουμε,

Η ομάδα του «ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ»

 

NA MEINEI ΚΑΦΕΝΕΙΟ

 

Κωνσταντινουπόλεως 38 172 37 Υμηττός

2107627903

e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. 

fb: Να-Μείνει-Παραδοσιακό-Καφενείο

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟ ΥΛΙΚΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ