ΑΝΑΖΗΤΗΣΤΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΥΜΗΤΤΟΣ

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Διεύθυνση: Χρυσοστόμου Σμύρνης 17
Επικοινωνία: 210 7620999

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ

Σουβλάκι – κεμπάπ σε άλλα επίπεδα!

 O ΑΓΛΕΟΥΡΑΣ βρίσκεται στον Υμηττό, ακριβώς κάτω από την κεντρική πλατεία.  

Ένα άνετο και όμορφο εστιατόριο που ξεχωρίζει, αφενός γιατί είναι από τα μεγαλύτερα της περιοχής, αφετέρου γιατί η ατμόσφαιρα και το περιβάλλον είναι διαφορετικά.  Θυμίζουν περισσότερο νησί παρά το κέντρο του Υμηττού και της Αθήνας.  Λευκή νότα, ευχάριστο περιβάλλον, καθαρό και περιποιημένο.   Το καλωσόρισμα στην είσοδο φτιάχνει τη διάθεση. 

Πολύ ευχάριστο και δροσερό για τις καλές μέρες, εξίσου όμως ζεστό και φιλικό τον χειμώνα, με το τζάκι αναμμένο και τις μυρωδιές στον αέρα. 

Ο Αγλέουρας φημίζεται για το σουβλάκι – κεμπάπ του, αυτό άλλωστε είναι και το κυρίως πιάτο του.  Στις κλασσικές εκδόσεις του, με  με τα ανάλογα συνοδευτικά σε πρώτη γραμμή.   Αυτό που κάνει το φαγητό τόσο ανώτερο και διαφορετικό,  είναι η μαγειρική του.  Η κουζίνα φροντίζει να διατηρεί ευλαβικά όλα αυτά τα μυστικά που έχουν καθιερώσει την ποιότητα και τη γεύση, και που ακολουθούν πιστά οι φίλοι του.  

  • Ο Αγλέουρας δεν κάνει λαδιές. Τα σουβλάκια είναι 100% χειροποίητα, ψημένα σε φυσικό κάρβουνο, και οι πίτες πάντα αλάδωτες.
  • Στον Αγλέουρα τα πάντα είναι της ώρας και τίποτα δεν είναι προψημένο η ξαναζεσταμένο! 
  • Τα λαχανικά πλένονται 3 φορές και είναι πάντα φρεσκοκομμένα.
  • Οι πατάτες κόβονται στο χέρι καθημερινά και τηγανίζονται σε ηλιέλαιο.
  • Το λάδι στις σαλάτες είναι 100% ελαιόλαδο, και η φέτα ελληνική.


Το καλό φαγητό συνδυάζεται με ωραίο γλυκό.  Σιροπιαστές πορτοκαλόπιτες και σοκολατόπιτες με φρέσκο παγωτό βανίλιας είναι μερικοί από τους γλυκούς συνδυασμούς που θα απολαύσετε.    

Ο Αγλέουρας είναι η ιδανική έξοδος για τους λάτρεις του φαγητού και του μεζέ.  Η  άψογη εξυπηρέτηση και οι ζεστοί ιδιοκτήτες –που είναι πάντα εκεί-έρχονται να συμπληρώσουν το τοπίο της ευχαρίστησης. 

Τέλος, προσφέρεται και για μικρές κοινωνικές εκδηλώσεις, συνεστιάσεις και γιορτές, καθώς ο χώρος είναι ιδανικός, προσφέρει άνεση, ωραία ατμόσφαιρα και άψογη εξυπηρέτηση.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟ ΥΛΙΚΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ

ΧΑΡΤΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ