ΑΝΑΖΗΤΗΣΤΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΥΜΗΤΤΟΣ

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
ZOO FAMILY, ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΕΣ TRAVEL BAGS ΓΙΑ ΝΑ ΤΑΞΙΔΕΨΕΤΕ ΜΕ ΑΝΕΣΗ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΜΕ ΤΟ ΖΩΑΚΙ ΣΑΣ

ZOO FAMILY, ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΕΣ TRAVEL BAGS ΓΙΑ ΝΑ ΤΑΞΙΔΕΨΕΤΕ ΜΕ ΑΝΕΣΗ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΜΕ ΤΟ ΖΩΑΚΙ ΣΑΣ

Βρισκόμαστε στην καρδιά του καλοκαιριού και όλοι ετοιμαζόμαστε για τις διακοπές μας.  Οι περισσότεροι από εμάς θα πάρουμε μαζί μας τον τετράποδο φιλαράκο μας, και ενώ για εμάς τα μέτρα ταξιδιού άλλαξαν, για τα ζώα οι κανόνες μεταφοράς παραμένουν οι ίδιοι.  Επιπλέον, καλό είναι να είμαστε γενικώς προετοιμασμένοι για τις διακοπές με το ζωάκι μας, που εξακολουθεί να χρειάζεται την ίδια φροντίδα με αυτή του σπιτιού.  

Το ζωάκι μας για να ταξιδέψει θα χρειαστεί το ειδικό κλουβάκι μεταφοράς, και εξαρτάται από το μέγεθός του πόσο θα παραμείνει σε αυτό. Οδικώς (ΚΤΕΛ) ταξιδεύουν μόνο τα μικρόσωμα ζωάκια μέσα στο κλουβί μεταφοράς και θα βρίσκεται μαζί σας.  Στο αεροπλάνο μπορεί εάν είναι μικρόσωμο να ταξιδέψει μαζί σας, πάντα στο κλουβάκι του, ενώ εάν είναι μεγαλόσωμο ταξιδεύει στο χώρο αποσκευώς μέσα σε κλουβί μεταφοράς, ανάλογο του μεγέθους του σκύλου. 

Στο πλοίο, που έχει την τιμητική του, το ζωάκι σας είτε θα παραμείνει σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο, είτε θα ταξιδέψει στο κατάστρωμα με το λουρί του μαζί σας. 

Σε κάθε περίπτωση η μεταφορά του ζώου θα πρέπει να είναι άνετη και ευχάριστη.  Τα τελευταία χρόνια κυκλοφορούν στο εμπόριο πολλά είδη μεταφοράς, travel bags πολύ πρακτικές,  είτε για μεγάλες είτε για μικρότερες διαδρομές.  Το Zoo Family έχει μια ποικιλία σε σχέδια και μεγέθη.  Από ανθεκτικό υλικό για αντοχή στην ...κακομεταχείριση.  Εργονομικά σχεδιασμένες έτσι ώστε να εξασφαλίζουν άνεση και ασφάλεια στο ζωάκι μας.  Επιπλέον διαθέτουν χώρους για τα βασικά αξεσουάρ, νερό, λιχουδιές κλπ.  Η Σάντυ και ο Γιώργος θα σας συμβουλεύσουν για να κάνετε την καλύτερη επιλογή.. 

Τέλος, να μη ξεχνάμε τα βασικά:  ελέγχουμε για το κοντινότερο κτηνιατρείο, φροντίζουμε για την τροφή του ζώου (δεν υπάρχουν παντού pet shops) και έχουμε πάντα μαζί μας το μικρό μας φαρμακείο για τις έκτακτες περιπτώσεις.  

Στο Zoo Family θα βρείτε ότι χρειάζεστε για να απολαύσετε όμορφες διακοπές μαζί με τον μικρό σας φίλο!