ΑΝΑΖΗΤΗΣΤΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΥΜΗΤΤΟΣ

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΕΙΟ ΣΠΙΤΙΚΟ.  ΚΛΑΣΣΙΚΑ ΠΟΙΟΤΙΚΑ, ΦΡΕΣΚΑ, ΛΑΧΤΑΡΙΣΤΑ ΓΛΥΚΑ

ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΕΙΟ ΣΠΙΤΙΚΟ. ΚΛΑΣΣΙΚΑ ΠΟΙΟΤΙΚΑ, ΦΡΕΣΚΑ, ΛΑΧΤΑΡΙΣΤΑ ΓΛΥΚΑ

Το ΣΠΙΤΙΚΟ είναι κοντά μας, στη γειτονιά μας, εδώ και χρόνια.   Πάντα με τις κλασσικά πετυχημένες, αυθεντικές συνταγές που το χαρακτηρίζουν και που μας έχουν  κερδίσει με τη γεύση τους. 

Οι ζαχαροπλάστες λένε ότι το μυστικό είναι η πρώτη ύλη.  Στο ΣΠΙΤΙΚΟ αυτή η μυστική συνταγή ισχύει.   Χρησιμοποιούν μόνο φρέσκα, αγνά, πρώτης ποιότητας υλικά, για κορυφαία ποιότητα και απαράμιλλη γεύση.     Σε συνδυασμό με την τέχνη και το μεράκι των δημιουργών και των ζαχαροπλαστών, αυτό που τελικά απολαμβάνουμε είναι ποιοτικά, πεντανόστιμα γλυκά που τις περισσότερες φορές … λυπόμαστε να φάμε και να χαλάσουμε.  Με τη γεύση όμως στο τέλος να μας αποζημιώνει στο έπακρο! 

Καθημερινά μας προσφέρει κουλουράκια, βουτήματα, κέικ, γλυκά, πάστες, φρέσκα και λαχταριστά.  Ενώ οι τούρτες, απλές ή τρισδιάστατες, είναι κομψοτεχνήματα, φτιαγμένες προσωπικά και για κάθε περίσταση. 

Το ΣΠΙΤΙΚΟ είναι στη γνωστή γωνία της Κωνσταντινουπόλεως και Λεντάκη, λίγο μετά την πλατεία Υμηττού.  Μια επιχείρηση που άλλαξε μεν χέρια μετά από πολλά χρόνια, κατάφερε όμως και διατήρησε το όνομα, τη φήμη και τον κόσμο του. Αυτό κερδίζεται με ένα τρόπο:  ποιότητα και καλό προϊόν.  Και το ΣΠΙΤΙΚΟ το κατάφερε. 

ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΕΙΟ ΣΠΙΤΙΚΟ

Κωνσταντινουπόλεως & Λεντάκη, Υμηττός 

210 7625543