ΑΝΑΖΗΤΗΣΤΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΥΜΗΤΤΟΣ

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
ZOO FAMILY - ΓΙΑ ΟΤΙ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΤΟ ΚΑΤΟΙΚΙΔΙΟ ΜΑΣ !

ZOO FAMILY - ΓΙΑ ΟΤΙ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΤΟ ΚΑΤΟΙΚΙΔΙΟ ΜΑΣ !

Το ΖΟΟ FAMILY το ξέρουμε όλοι οι ζωόφιλοι στον Υμηττό -και όχι μόνο.  Εχει φίλους σε πολλές, μακρινές γειονιές της Αθήνας, γιατί απλά οι άνθρωποί του ξέρουν πολύ καλά τι χρειάζεται το κατοικίδιό μας.  Από τη φροντίδα του, τον καλλωπισμό του, την υγειινή του.  Και αυτό τελικά μετράει γαι εμάς, που αγαπάμε τα τετράποδά μας.  Να έχουμε κάποιον που να μπορούμε να εμπιστεθούμε τη γνώμη του και τη γνώση του. 

Στο ζεστό μαγαζί στην Κωνσταντινουπόλεως θα βρούμε τα πάντα που χρειάζεται το αγαπημένο μας ζωάκι.  Το κατάστημα εμπλουτίζει συνεχώς τη συλλογή του και μας προσφέρει όμορφα και ιδιαίτερα αξεσουάρ, ρουχαλάκια, κρεβατάκια, είδη υγιεινής.  Ειδικά ενόψει του χειμώνα, είναι η κατάλληλη στιγμή να προμηθευτούμε όλα τα απαραίτητα για το ζωάκι μας και τη θαλπωρή που χρειάζεται.  

Επιπλέον θα βρούμε ποιοτικές τροφές και λιχουδιές για ... τις λιγούρες.   Ενώ όσον αφορά τον καλλωπισμό, το grooming του καταστήματος είναι κορυφαίο.  

Το κυριότερο:  η γνώση και η αγάπη της Σάντυς και του Γιώργου,  θα μας συμβουλεύσουν πάντα τα καλύτερα και τα σωστότερα! Και φυσικά θα κερδίσουν και το ζωάκι μας! 

ZOO FAMILY

Κωνσταντινουπόλεως 23, Υμηττός

210 7610079