ΑΝΑΖΗΤΗΣΤΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΥΜΗΤΤΟΣ

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
ΚΟΡΟΝΑΪΟΣ & ΜΙΚΡΟΒΙΟΚΤΟΝΙΑ.  ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΑΠΟΡΙΕΣ ΜΑΣ, ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ!

ΚΟΡΟΝΑΪΟΣ & ΜΙΚΡΟΒΙΟΚΤΟΝΙΑ. ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΑΠΟΡΙΕΣ ΜΑΣ, ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ!

Το φλέγον θέμα των ημερών είναι φυσικά ο κοροναϊός.  Πώς θα προφυλαχθούμε;  Πόσο μας καλύπτει η μικροβιοκτονία - απολύμανση;  Στο σπίτι είμαστε καλυμμένοι;  Για τι πρέπει να μεριμνήσουμε σαν επαγγελματίες;

Οι πλέον ειδικοί, η εταιρία ΒΛΑΧΟΣ, λύνει όλες μας τις απορίες με απόλυτη σαφήνεια.  Η εταιρία  ανέλαβε την απολύμανση των σχολείων  του δήμου Δάφνης-Υμηττού, και έχει ολοκληρώσει το έργο της στην πρώτη του φάση.  Μας μιλάει η κυρία Δέσποινα Βλάχου, ιδιοκτήτρια της εταιρίας. 

κυρία Βλάχου, καταρχάς σας ευχαριστούμε πολύ για το χρόνο που μας διαθέτετε,  μέσα σε αυτή την ιδιαίτερα φορτωμένη περίοδο για εσάς.

Είστε η πλέον ειδική για να απαντήσετε στις απορίες μας, που εύλογα είναι δικαιολογημένες. Η μικροβιοκτονία - απολύμανση πόσο μας καλύπτει; Και επιπλέον, ποια η διαφορά με την κλασσική απεντόμωση;

Η μικροβιοκτονία μας καλύπτει αφού το σκεύασμα που χρησιμοποιείται στην μικροβιοκτονία έχει ευρύ αντιμικροβιακό φάσμα, καταπολεμά βακτήρια, άλγη, μύκητες, ιούς.

Τώρα όσον αφορά την δεύτερη ερώτηση, η μικροβιοκτονία είναι εντελώς διαφορετική από την απεντόμωση. Γιατί απλά η απεντόμωση αφορά τα έντομα. Είναι δύο εντελώς διαφορετικά σκευάσματα.

Αρα, όπως καταλαβαίνουμε, στο συγκεκριμένο θέμα του κοροναϊού, μικροβιοκτονία πρέπει να εφαρμόσουμε, όχι απεντόμωση;

Φυσικά! Η απεντόμωση θα πραγματοποιηθεί όταν π.χ έχει κάποιος πρόβλημα με κατσαρίδες ή οποιοδήποτε άλλο έντομο. Η μικροβιοκτονία όμως θα εφαρμοστεί αποκλειστικά και μόνο με μικροβιοκτόνο υγρό.

Τουλάχιστον στους χώρους συνάθροισης, εστίασης, αθλητισμού κλπ.  Οι επαγγελματίες στους χώρους τους αυτό πρέπει να εφαρμόσουν για να είναι καλυμμένοι, σωστά;

Σαφώς! Πέρα από την καθιερωμένη απεντόμωση που πρέπει να γίνεται σε όλους αυτούς τους χώρους, η μικροβιοκτονία απαιτείται. Είναι πολύ σημαντικό να διασφαλιστεί η δημόσια υγεία.

Πώς γίνεται η μικροβιοκτονία;  Πόσος χρόνος και τι συνθήκες χρειάζονται;

Η μικροβιοκτονία πραγματοποιείται με την μέθοδο του νεφελοψεκασμού σε όλους τους εσωτερικούς χώρους. Ο χρόνος της κάθε εφαρμογής εξαρτάται από την έκταση του χώρου. Όταν πηγαίνουμε για μικροβιοκτονία καλό είναι να μην υπάρχει κανείς μέσα στον χώρο και να έχει αφαιρεθεί η χαρτική ύλη. Μετά από λίγη ώρα αφού το σκεύασμα στεγνώσει μπορεί κανονικά κάποιος να εισέλθει στον χώρο.

Τα φάρμακα / ουσίες που χρησιμοποιούνται είναι ακίνδυνα;  Πόσο σύντομα μπορεί να χρησιμοποιηθεί ο χώρος; 

Πρόκειται για απολυμαντικό σκεύασμα που είναι εγκεκριμένο από τον ΕΟΦ και το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων. Είναι ασφαλές και εννοείται ότι πάντα ακολουθούμε τις οδηγίες των ειδικών. Μετά από λίγη ώρα αφού το σκεύασμα στεγνώσει μπορεί κανονικά κάποιος να εισέλθει στον χώρο.

Είναι πιο ακριβή από την απεντόμωση; Που κυμαίνεται οικονομικά;

Η εφαρμογή της μικροβιοκτονίας είναι μια εντελώς διαφορετική εργασία με ένα εντελώς διαφορετικό σκεύασμα και δραστική ουσία. Για περισσότερες πληροφορίες μπορεί κάποιος να μας καλέσει για να τον ενημερώσουμε.

Για το  σπίτι μας, τι συστήνετε;  Είναι απαραίτητο, πρέπει να κάνουμε κάτι, ή είναι υπερβολή;

 Η πρόληψη πάντα βοηθά και με αυτόν τον τρόπο προστατεύουμε τον εαυτό μας και τους συνανθρώπους μας. Προληπτικά και μόνο ο καθένας καλό είναι να κάνει μια μικροβιοκτονία.

Έχετε να μας συμβουλεύσετε κάτι επιπλέον;

Καταρχάς πρέπει όλοι να διατηρήσουμε την ψυχραιμία μας. Να ακολουθούμε τις οδηγίες του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας και να επικοινωνήσουμε με τον γιατρό μας αν παρατηρήσουμε κάτι περίεργο. Ο πανικός δεν βοηθά. Είμαστε στην διάθεσή σας για ότι και αν χρειαστείτε.

κυρία Βλάχου σας ευχαριστούμε πολύ, ευχόμαστε καλή συνέχεια στη δύσκολη αποστολή σας!

video https://www.facebook.com/myapofraxeis.gr/videos/640160740132401/ 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

VIDEO

https://www.facebook.com/myapofraxeis.gr/videos/640160740132401/