ΑΝΑΖΗΤΗΣΤΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΥΜΗΤΤΟΣ

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
ΑΚΟΜΑ ΕΝΑ "ΧΡΥΣΟ ΒΡΑΒΕΙΟ ΓΕΥΣΗΣ 2021" ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟ

ΑΚΟΜΑ ΕΝΑ "ΧΡΥΣΟ ΒΡΑΒΕΙΟ ΓΕΥΣΗΣ 2021" ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟ

Για ακόμα μια χρονιά το κρεοπωλείο μας Ο ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΣ βραβεύεται με το Χρυσό Βραβείο Γεύσης στη διοργάνωση Best Greek Foods Awards 2021.  Την ίδια ανώτατη διάκριση έχει κερδίσει και τις προηγούμενες χρονιές , γεγονός που πιστοποιεί την ποιότητα του προϊόντος του, την άψογη εξυπηρέτηση και την σταθερή προτίμηση του κόσμου του.   

Τα Best Greek Foods Awards πραγματοποιούνται κάθε χρόνο.  Μέσ από τον θεσμό οι επισκέπτες/πελάτες των επιχειρήσεων κρίνουν και βραβεύουν τα καταστήματα που παρουσιάζουν υψηλή δημοφιλία ανά περιοχή στην κατηγορία τους.

Ο θεσμός των Best Greek Food Awards (BGFA), είναι ίσως ο πιο αντικειμενικός και αντιπροσωπευτικός για να επιλεγεί μια επιχείρηση, δεδομένου πως οι ίδιοι οι καταναλωτές επισκέπτονται, δοκιμάζουν και κατόπιν κρίνουν την ποιότητα των όσων δοκίμασαν, συνδυαστικά με την σχέση ποιότητας/τιμής, τη φιλικότητα του χώρου αλλά και το service που αντιμετώπισαν ως εμπειρία κατά την επίσκεψή τους.  

Tα BGFA χρησιμοποιούν έναν ειδικά διαμορφωμένο αλγόριθμο που συλλέγει πληροφορίες από πηγές όπου καταναλωτές μπορούν να γράψουν ή να δώσουν θετική ψήφο για κάθε επιχείρηση που είναι στον χώρο της εστίασης.

Κατόπιν, έμπειροι τεχνικοί, μελετούν προσεκτικά τυχόν «σφάλματα» που πιθανόν να προκύψουν  και τέλος «κρίνουν» την επιχείρηση που θα κερδίσει το βραβείο για τη χρονιά που διανύουμε.

 

Σε όλη αυτή τη διαδικασία, ο ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΣ κέρδισε επάξια για μια ακόμη φορά τη διάκριση και την εμπιστοσύνη του κόσμου. 

Θερμά συγχαρητήρια, ευχόμαστε πάντα επιτυχίες και τα καλύτερα!