ΑΝΑΖΗΤΗΣΤΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΥΜΗΤΤΟΣ

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΜΕ ΤH SIGNATURE TRAVEL ΣΤΟ GALLINI HOTEL & SPA 5* ΣΤΑ ΚΑΜΜΕΝΑ ΒΟΥΡΛΑ

ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΜΕ ΤH SIGNATURE TRAVEL ΣΤΟ GALLINI HOTEL & SPA 5* ΣΤΑ ΚΑΜΜΕΝΑ ΒΟΥΡΛΑ

Το Mitsis Galini Wellness Spa & Resort είναι είναι ένα πολυτελές θέρετρο ευεξίας στα Καμένα Βούρλα, με εγκαταστάσεις spa, σε ένα όμορφο περιβάλλον και σε προνομιακή παραθαλάσσια τοποθεσία. 

Το νεοκλασικό στυλ και οι λιτοί χώροι, δένουν αρμονικά με τη ζεν και spa ατμόσφαιρα για χαλάρωση και ηρεμία. Εκτείνεται σε περισσότερα από 3000τμ και προσφέρει πολλές περιποιήσεις υγείας και ομορφιάς, χαμάμ, υπηρεσίες μασάζ, εσωτερική πισίνα υδροθεραπείας, πισίνα με ιαματικό νερό και υδρομασάζ. Επίσης περιλαμβάνει εξωτερική πισίνα γλυκού νερού με υδρομασάζ και ξεχωριστή πισίνα γλυκού νερού για παιδιά.

Τα δωμάτια στο Mitsis Galini Wellness Spa & Resort παρέχουν όλες τις σύγχρονες ανέσεις, μπαλκόνια με ωραία θέα, και ηρεμία. 

Φυσικά τηρούνται όλα τα μέτρα ασφαλείας σε όλους χώορυς.  Μόλις 90' οδικώς από την Αθήνα!.  

Σε αυτό το ξενοδοχείο, η Signature Travel έχει εξασφαλίσει μοναδικά πακέτα για να απολαύσετε διακοπές, ξεκούραστες, άνετες και ... spa!  Οι τιμές ξεκινούν από 150€/άτομο για 4 ημέρες με ημιδιατροφή, και διαμορφώνονται ανάλογα με τα άτομα, τις διανυκτερεύσεις και την περίοδο.  Ολες οι πληροφορίες για το πακέτο και τις παροχές στην ιστοσελίδα της Signature Travelhttps://signature.gr/product/galini-hotel-and-spa-5/

Οργανώστε τις διακοπές σας και ζήστε ξεχωριστές στιγμές, με την υπογραφή και την εγγύηση του μεγάλου ελληνικού ταξιδιωτικού γραφείου, της Signature Travel. 

υμηττός, signature travel, ταξίδια, mitsis gallini welleness spa & resort 

www.signaturetravel.gr 

https://www.mitsishotels.com/hotels/galini-resort