ΑΝΑΖΗΤΗΣΤΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΥΜΗΤΤΟΣ

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
SKOURAS INSURANCE, ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΜΕ ΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΠΑΡΟΧΕΣ

SKOURAS INSURANCE, ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΜΕ ΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΠΑΡΟΧΕΣ

Το αυτοκίνητο ή το μηχανάκι αποτελεί πλέον αναπόσπαστο κομμάτι του τρόπου ζωής μας. Δεν αποτελεί είδος πολυτελείας, αλλά εργαλείο εξυπηρέτησης και διευκόλυνσης στην καθημερινότητα μας. Η ασφάλιση του οχήματος σας δεν αποτελεί μόνο υποχρέωση έναντι της πολιτείας, αλλά υποχρέωση προς τον εαυτό σας και όλο το κοινωνικό σύνολο. Εάν αναλογιστείτε όλα αυτά τα εκατομμύρια των οχημάτων να κινούνται στους δρόμους χωρίς ασφαλιστική κάλυψη, θα αντιληφθείτε το πόσο σημαντική είναι η ασφάλιση του οχήματός σας.

Η ασφάλιση των οχημάτων διακρίνεται στην υποχρεωτική από το Νόμο και στην προαιρετική. Η υποχρεωτική από την Πολιτεία αφορά στην ασφάλιση Αστικής Ευθύνης προς Τρίτους. Ένα πιθανό ατύχημα θα μπορούσε να προκαλέσει τεράστιο πρόβλημα σε εσάς αλλά και στον συνάνθρωπό σας ο οποίος υπέστη τις συνέπειες του ατυχήματος.

Εκεί λοιπόν έρχεται η ασφάλεια σας να σας προστατεύσει και να αποκαταστήσει τις υλικές ζημιές αλλά και τις σωματικές βλάβες τις οποίες πιθανόν προξενήσατε, όπως επίσης να αποκαταστήσει και τις δικές σας υλικές ζημιές εφόσον η ασφαλιστική εταιρεία σας έχει συμπεριλάβει την ανάλογη κάλυψη στην ασφάλεια οχήματος σας. Η ασφάλιση λοιπόν, είναι αυτή που θα καλύψει το ποσό της αποζημίωσης ακόμη και σε περίπτωση που ο οδηγός που ευθύνεται φύγει από τη ζωή και άρα το ποσό αυτό δεν θα μετακυλήσει στην οικογένειά του.

Η προαιρετική ασφάλιση αφορά επιπλέον καλύψεις που διασφαλίζουν την κάλυψη του ίδιου του οδηγού και του οχήματός του. Γιατί να ασφαλίσετε το όχημα σας πέραν των βασικών καλύψεων; Γιατί πρόκειται για:

    • ένα περιουσιακό στοιχείο με οικονομική αξία το οποίο απειλείται συχνά από κινδύνους όπως η φωτιά, η κλοπή, οι κακόβουλές ενέργειες, τα καιρικά φαινόμενα κλπ.
    • για την ασφάλεια του ίδιου του οδηγού, ο οποίος εκτίθεται σε πολλαπλούς κινδύνους

Η Skouras Insurance, στον Υμηττό, συνεργάζεται με ασφαλιστικές εταιρίες τις οποίες έχει επιλέξει με πολύ αυστηρά κριτήρια βάσει της οικονομικής τους ευρωστίας και της ποιότητας εξυπηρέτησης που προσφέρουν. Έτσι έχει εξασφαλίσει ειδικά προγράμματα ασφάλισης για κάθε κατηγορία οχήματος – σκάφους και για κάθε ανάγκη του ασφαλισμένου.
Είναι πολύ σημαντικό να είμαστε σωστά ασφαλισμένοι και να γνωρίζουμε τις καλύψεις που έχουμε στο ασφαλιστήριο συμβόλαιό μας.

Ο Ασφαλιστικός σας Σύμβουλος θα σας εξηγήσει τις καλύψεις, ώστε να έχετε αυτές που χρειάζεστε πραγματικά. Επιλέγοντας την εταιρεία μας, εξασφαλίζετε εάν άνθρωπο δίπλα σας  που θα σας καθοδηγήσει και θα σας βοηθήσει όταν παραστεί ανάγκη σε περίπτωση ατυχήματος.
Ο Ασφαλιστικός Σύμβουλος είναι αυτός που θα παίξει καθοριστικό ρόλο στην άμεση ενεργοποίηση του συστήματος και την προσωποποιημένη ενημέρωση και επικοινωνία.

Skouras Insurance, Λ. Ηλιουπόλεως 169, Υμηττός