ΑΝΑΖΗΤΗΣΤΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΥΜΗΤΤΟΣ

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
Μικροβιοκτονία, η ασφαλής, σίγουρη μέθοδος απολύμανσης.  Η εταιρία ΒΛΑΧΟΣ μας την εξασφαλίζει.

Μικροβιοκτονία, η ασφαλής, σίγουρη μέθοδος απολύμανσης. Η εταιρία ΒΛΑΧΟΣ μας την εξασφαλίζει.

Τα μέτρα χαλαρώνουν και όπως φαίνεται σταδιακά οι κλάδοι θα ανοίγουν.  Και τι πιο ωραίο από το εξασφαλίσετε με το άνοιγμα, καθαρούς, υγιεινούς χώρους, για να υποδεχθείτε το κοινό σας!

Η ασφαλής μέθοδος που θα καταστρέφει τα μικρόβια -και τον κορονοϊό φυσικά- είναι η μικροβιοκτονία.  Πρόκειται για ειδική μέθοδο απολύμανσης, με ψεκασμό και χρήση χημικών απολυμαντικών, που εφαρμόζεται σε όλα τα ενδεδειγμένα σημεία πιθανής εστίας μικροβίων. Η εταιρία ΒΛΑΧΟΣ εφαρμόζει μικροβιοκτονία επαγγελματικά με απόλυτη επιτυχία, σε όλους τους χώρους.  Ετσι, οι επαγγελματίες προστατεύετε τη φήμη της επιχείρησής σας, ενώ στο σπίτι είστε ήσυχοι για εσάς και την οικογένειά σας. 

Η εταιρία ΒΛΑΧΟΣ και οι υπηρεσίες ελέγχου των παρασίτων της εταιρείας, παρέχουν τα υψηλότερα επίπεδα διαχείρισης κινδύνου και άμεσης απόκρισης σε όλη την Αθήνα. Η υπηρεσία ολοκληρωμένης αντιμετώπισης επιβλαβών μικροοοργανισμών πραγματοποιείται με επαγγελματική προσέγγιση, έτσι ώστε ο χώρος εργασίας σας ή η κατοικία σας να είναι ασφαλείς από κάθε παθογόνο μικρόβιο και ιό. 

Μικροβιοκτονία στην εργασία / επαγγελματικό χώρο

Η μικροβιοκτονία στον επαγγελματικό σας χώρο αυτή την περίοδο είναι απαραίτητη.  Αφενός -και σημαντικό- προφυλάσσετε τη δημόσια υγεία, αφετέρου δείχνετε σοβαρότητα και σεβασμό απέναντι στον πελάτη.  Ειδικά στους χώρους ομορφιάς που είναι συνήθως κλειστοί, αλλά και στην εστίαση, στα γραφεία, στα γήπεδα, η μικροβιοκτονία θα προφυλάξει όλους από τον ιό.  Η εταιρία ΒΛΑΧΟΣ θα αναλάβει να την πραγματοποιήσει, και θα εκδόσει και το ανάλογο πιστοποιητικό. 

Μικροβιοκτονία στο σπίτι 

Η μικροβιοκτονία στο σπίτι κρίνεται αναγκαία όταν κάποιος στον χώρο έχει κολλήσει κάποιο επικίνδυνο μικρόβιο  ή γενικά οποιαδήποτε επίφοβη ίωση. Σε αυτή τη περίπτωση πρέπει να λάβουμε αναγκαία μέτρα που σημαίνει απολύμανση για μικρόβια από ειδικούς, για να εξασφαλίσουμε ότι ο ιός δεν θα εξαπλωθεί και δεν θα μολύνει άλλους στην οικογένεια μας ή στον ευρύτερο χώρο που κατοικούμε.

Μικροβιοκτονία σε σχολεία

Η απολύμανση μικροβίων σε σχολεία επιβάλλεται όταν έχουμε έξαρση κάποιου επικίνδυνου ιού, πόσο μάλλον τώρα στην πανδημία.  Στα σχολεία λόγω του πλήθους των παιδιών σε κλειστό χώρο ο κίνδυνος εξάπλωσης είναι μεγάλος. Επίσης τα μικρά παιδιά μαζί με τους ηλικιωμένους, που συνήθως συνοδεύουν τα παιδιά, είναι ευπαθής ομάδες και είναι απολύτως απαραίτητη η Μικροβιοκτονία. Κατά καιρούς έχουμε έντονες εξάρσεις ιώσεων και  γενικά παθογόνων μικροβίων με πιο συνηθισμένα κρούσματα να παρατηρούμε σε σχολεία. Η εταιρία ΒΛΑΧΟΣ θα απολυμάνει το σχολείο μεθοδικά, με ασφάλεια. 

Καλέστε την εταιρία ΒΛΑΧΟΣ στο 210 7622111 και θα είναι άμεσα κοντά σας, για να σας εξασφαλίσει υγιεινούς χώρους!